VUURWERK AANSTEKERS


Wil je veilig en makkelijk je vuurwerk aansteken? Crosslighter verkoopt speciale elektrische vuurwerk aanstekers. In tegenstelling tot normale aanstekers, produceert onze plasma aansteker geen vlam. Je ontsteekt de lont van het vuurwerk met de elektrische “vonk” (plasmastralen) van de plasma aansteker; hierdoor is de plasma aansteker veel veiliger dan een normale aansteker. Tevens is de plasma aansteker ook duurzaam en milieuvriendelijk. Als de plasma aansteker leeg is, kun je hem gewoon opladen aan iedere USB-poort via het meegeleverde oplaadkabeltje. Je hoeft dus geen nieuwe aansteker meer te kopen als hij leeg is, en draagt bij aan een schonere wereld met minder afval door wegwerpaanstekers achterwege te laten.

Maar zelfs als je niet veel om het milieu geeft is de Cross Lighter een goede keuze als vuurwerkaansteker: hij gaat namelijk veel langer mee dan de gemiddelde aansteker, en is daardoor erg goedkoop op lange termijn (de gemiddelde Nederlander geeft per jaar meer dan €70 uit aan aanstekers – een Cross Lighter gaat gemakkelijk jarenlang mee!). Laat de onveilige en vervuilende gasbrander-aanstekers achterwege en gebruik gewoon de beste vuurwerk aansteker van dit moment: het beste voor je portemonnee, je veiligheid, en zeg nou eens eerlijk; ze zijn toch ook veel mooier dan andere aanstekers!

Hoewel veel mensen een torch-aansteker of Zippo gebruiken voor vuurwerk, is dat eigenlijk echt onhandig: de temperatuur van de vlam is veel lager dan de temperatuur van plasmastralen, waardoor het lontje met een Cross Lighter vuurwerkaansteker veel sneller en gemakkelijker aan gaat. Vuurwerk afsteken met een plasma aansteker is daarmee perfect voor de echte pyro, maar ook kind-vriendelijker dan een gewone gasaansteker met een vlam. De vlam kan dus nooit in het vuurwerk schieten, want er is helemaal geen vlam! De meest veilige vuurwerk aanstekers en tegelijkertijd de coolste van allemaal; wat wil je nog meer?

BEST SELLERS