Contact

 

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Onze producten worden met PostNL briefpost verzonden. De levertijd hiervan is 1-3 dagen. In praktijk is het pakje bijna altijd de volgende dag binnen, maar door ongeregeldheden bij PostNL houden we voor de zekerheid 1-3 dagen aan!

Waar is de vlam?

De Cross Lighter gebruikt geen vlam, maar plasma. Dit wordt opgewekt door middel van de elektriciteit die in de accu opgeslagen is. Met deze elektriciteit worden deeltjes in de lucht geïoniseerd en wordt er plasma gevormd. Dit plasma heeft de zelfde eigenschappen als bliksem waardoor het volledig windbestendig is en temperaturen van 500C bereikt!

Hoe lang duurt het voordat de accu leeg is?

De Cross Lighter is per oplaadbeurt tot wel 300 keer te gebruiken! De meeste aanstekers zijn uitgerust met een 300mAh. Als de accu leeg gaat, zal er een lampje knipperen.

Hoe (lang) laad ik de aansteker op?

Bij elke Cross Lighter komt gratis een USB kabel meegeleverd waarmee u de aansteker kunt opladen. Bij de meeste aanstekers zit de USB poort onderaan. Zo laadt u gemakkelijk uw aansteker op aan uw PC of met een wall-adapter in het stopcontact. Het duurt slechts een uurtje voordat de aansteker volledig is opgeladen!

Hier past toch geen sigaret tussen?

Met de Cross Lighter hoeft niets door de plasmastralen heen gestoken te worden. Uw rookwaar hoeft slechts tegen het plasma aangehouden te worden en de Cross Lighter steekt het met gemak aan!

Wat gebeurt er als ik het plasma aanraak?

Zoals met iedere andere aansteker kan u brandwonden oplopen als u uw vinger in het plasma houdt dus gelieve dit nooit te doen! Wanneer u uw vinger in het plasma houdt, voelt u een kleine statische schok vergelijkbaar met een pakje schokkauwgom van de kermis. Ook wanneer u metalen voorwerp vasthoudt en in het plasma steekt kan dit tot statische schokjes leiden.

 

Onze contactgegevens

Stuur ons een e-mail: info@crosslighter.com

Telefoon: +31 6 13212359 (beperkt bereikbaar)

Kelvinweg 11B
6101WT, Echt

(bezoeken of afhalen alleen op afspraak)

Vragen & Contact

Wanneer komt mijn pakje aan?

De levertijd is 1-3 dagen. Meestal één dag, maar gezien de decemberdrukte kan het soms uitlopen bij PostNL.

Toch een vraag over uw zending? Neem contact op met het onderstaande formulier [klik]

Mijn bestelling is foutief of incompleet

Foutje, sorry! Neem even contact op via het onderstaande formulier en we lossen het op.

Neem contact op met het onderstaande formulier [klik]

Mijn aansteker is kapot!

Oei, dat is natuurlijk niet best. Bij Cross Ligher heeft u maarliefst drie maanden garantie op uw aansteker. Vul hieronder het formulier in zodat we een retourzending aan kunnen maken om de aansteker om te ruilen!

Klik hier voor het formulier