Wie zijn wij?

CrossLighter is opgericht door Berend Simons, een jonge ondernemer met veel passie en ambitie. Simons is al van jongs af aan gefascineerd door aanstekers. ‘’Spelen met aanstekers heb ik altijd leuk gevonden, maar aanstekers zijn natuurlijk ook praktisch. Zonder vuur bestaat er immers geen leven’’ Soms lukt het niet om iets aan te steken door de weersomstandigheden. Het regent of het waait heel hard. Elektrische aanstekers zijn dan de perfecte oplossing. Daarnaast gaan gasaanstekers snel leeg, je moet dus telkens een nieuwe aansteker kopen. Op den duur kost dat aardig veel geld. Met de elektrische aansteker is dit probleem verholpen, de aansteker hoeft slechts eenmalig aangeschaft te worden. Als de aansteker leeg is, kun je hem gewoon opladen aan het lichtnet.

Momenteel probeert Simons ook terrein te winnen op de markt in het buitenland. ‘’Er is veel vraag naar elektrische aanstekers, ik ben veel bezig met innovatie zodat de klant altijd de beste kwaliteit krijgt.”

Veiligheid staat hoog in het vaandel

De elektrische aanstekers van CrossLighter zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens veilig. De elektrische aansteker produceert namelijk geen vlam, maar een plasmastraal. Deze straal ondervindt weinig invloed van de weersomstandigheden waardoor de plasmastraal makkelijk te controleren is.

Elk jaar gebeuren er veel ongelukken doordat mensen onverantwoord met vuurwerk omgaan, ze gebruiken bijvoorbeeld gasaanstekers. De vlamloze aanstekers van CrossLigher zijn ideaal voor het afsteken van vuurwerk. Dankzij de plasmastraal kun je veilig en verantwoord vuurwerk afsteken.

Diversiteit

De elektrische aanstekers zijn voor verschillende doeleinden bruikbaar. De plasma-aanstekers krijgen veel positieve recensies van rokers. De aanstekers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten, ieder persoon kan aan zijn trekken komen. Daarnaast zijn de aanstekers ook geschikt voor huishoudelijk gebruik, bijvoorbeeld om kaarsen of de barbecue aan te steken. De aanstekers zijn multifunctioneel, ze zijn namelijk ook erg handig bij outdoor gebruik. Ideaal voor sporters, een dagje survivallen of outdoor activiteiten.